L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 8 d’octubre del 2020

La millor notícia que podíem oferir: Dos dies seguits sense cap canvi en les dades Covid-10 de la Valldigna i del Departament Sanitari de Gandia


La millor novetat que podíem oferir és que durant dos dies l'actualització que la Conselleria de Sanitat ens dóna de les dades de la Covid-19 no han representat cap variació respecte a les dades que oferíem el passat dimarts. Després d'un dia com ahir dimecres, sense canvis i per això no publicarem res, avui dijous tampoc hi ha cap canvi: Tavernes i la Valldigna es mantenen en les xifres anteriors.

- Tavernes: 103 infectats totals durant la pandèmia i actualment 12 casos actius PCR+14 dies. 15 defuncions en total.

- Simat: 17 persones contagiades des del principi de la pandèmia. Ara 2 infectats actius PCR+14 dies de quarantena i 1 defunció. 

- Barx un total de 16 infectats i ara mateix no cap PCR+14 dies de quarantena. Tampoc cap defunció

- Benifairó continua invariable, sense cap contagi. 
 
 
La situació al Departament Sanitari de Gandia 
 
 
 

El Departament Sanitari de Gandia veu com durant dos dies - com a la Valldigna- la Conselleria de Sanitat no ha modificat cap de les xifres.

La situació en la comarca és de 1.222 persones totals infectades des de l'inici de la pandèmia, amb un total ara mateix de 110 persones actives PCR+14 dies i un total de 33 defuncions.