L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 3 d’octubre del 2020

Tranquil·litat ara a la Goleta: bufa vent de ponent i la mar està en calma


Ahir s'anunciaven vents forts, i en vam tindre amb ratxes que van arribar a la Goleta a 98 km/hora segons les mesures d'AVAMET. A Tavernes ciutat també hi hagueren episodis de fortes ratxes i es mesuraren velocitats de 84 km/hora. La direcció del vent de l'oest, alguns moments en la platja girant al nord. Quan a pluges poca cosa: des del vora 1 litre mesurat a la Goleta fins als 5 litres en el casc urbà fins ara, que llueix el sol i tenim ratxes de vent fins a vora 40 km/hora.

 

El vent majorment gira ara de ponent, i no tenim ones colpejant sobre les nostres platges. La mar està ara completament plana, i confiem que continue així fins el dia 5/6 quan les previsions indiquen haurà passat la borrasca Àlex i els seus efectes.

 

Els treballs de reposició d'arena no han estat massa afectats com es pot vore en les fotografies d'aquest mateix matí, cosa que ens dona una certa tranquil·litat i més si com anuncien les previsions el vent continuarà avui majorment de ponent. La temperatura de l'aigua de la mar, en tot el golf de València i fins les Balears és de 23º C.

 

Aquestes darrers setmanes s'esta duent, com ja hem explicat, una nova reposició d'arena a la Goleta. L'objectiu no és refer la platja fora de temporada sinó crear una barrera de protecció que pose impediments a que un temporal "normal" (si es com el Glòria, poca cosa es pot fer) xoque contra les edificacions.