L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 26 d’octubre del 2020

Actuació en la rotonda de la carretera a la platja-estació

L'empresa concessionària dels treballs de manteniment en jardineria i espais verds ha dut a cap treballs de palmeres en la rotonda de hi ha a la carretera de la platja, on es desvia el trànsit cap a l'estació i polígon industrial "El Golfo".

  

Els treballs com es veu en les fotografies ha consistit en el tall de les branques superiors, de manera que s'ha deixat la part superior dels estípits amb menys palmes i menys pes, cosa que evita que les palmes superiors puguen fer l'efecte de vela en cas de forts vents i així evitar problemes.

 

 

El resultat final es pot comprovar en les fotografies que publiquem, i més encara si es compara amb l´última fotografia que ens informa, més o menys, de l'estat anterior a l'actuació.