L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dijous, 15 d’octubre del 2020

Dos dies sense canvis en les dades de la Coronavirus a la Valldigna i al Departament de GandiaL'actualització d'avui, 15 de setembre,  de la Conselleria de Sanitat, no ofereix cap variació de les dades respecte a les publicades el passat dimarts dia 13. Són dos dies els que Conselleria manté les mateixes dades. 

Aquestes són:

 - Tavernes: Un total de 105 casos durant la pandèmia. Els casos actius per PCR+ en els últims 14 dies són 7, amb una incidència acumulada (IA) de 40,7  casos per cada 100.000 habitants els 14 últims dies. Tenim 15 defuncions en total.

 - Barx té un total de 16 infectats durant la pandèmia. En els últims 14 dies no ha tingut cap cas, amb la qual cosa la incidència acumulada (IA) és de  0,0 casos per cada 100.000 habitantes.  La localitat no ha registrat cap defunció

  - Benifairó ha sumat la darrer setmana 4 infeccions, que són les que ha tingut des del principi de la pandèmia. Ara mateix té una  incidència acumulada (IA) de  254,61 casos por cada 100.000 habitants els últims 14 dies.

  - Simat: Te 18 infectats totals durant la pandèmia. Ara mateix té una incidència acumulada (IA) de 30,0casos per cada 100.000 habitants els darrers 14 dies.  1 defunció en el municipi.

 
La situació al Departament Sanitari de Gandia 
 
 

També fa dos dies que el Departament Sanitari de Gandia no ha canvia les dades des del  dimarts dia 13. Ara mateix els casos totals durant la pandèmia és de 1.268 infeccions, amb un total de 91 persones actives PCR+14 dies. El total de defuncions en la comarca és de 35 defuncions.  

El fet positiu és que es mantenen estables els contagis per la Covid-19, i les darrers proves PCR han detectat 9 positius. Aquestes persones es troben en quarantena a sa casa, sota vigilància mèdica. A l'Hospital Francesc de Borja hi ha 7 pacients ingressats: 6 en planta i 1 en la UCI.