L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 29 d’octubre del 2020

Sense novetats en les dades de la Conselleria, ni en la Valldigna ni al departament de Gandia. Actualització al dia d'avui, dijous 29




Ahir no vam publicar cap xifra d'actualització. El motiu: La Conselleria no havia ofert cap variació respecte a les xifres que publicarem el passat dilluns.
 
Avui la Conselleria tampoc ofereix cap novetat respecte a les xifres, tot i que l'actualització com podeu comprovar en els quadres de les quatre poblacions de la Valldigna venen referides al dia 27, dimarts.
 
I un consell: ens arriben notícies falses, de confinaments de Simat i Benifairó, i una mesura semblant per a Tavernes, noticies que es propaguen per les xarxes (Facebook, whassp... ) i que no tenen cap confirmació de ser reals: no en feu cas. No sabem quin interés hi ha en determinada gent en  propagar bulos que no s'adiuen a la realitat.
 
les dades per ara les expliquem tot seguit. No és que siguen les ideals, millor seria tot a 0, però és el que hi ha i ens obliga i encoratjar a ser prudents, a no deixar de banda les mesures que ens diuen i ens marquen des de sanitat.
 
- Tavernes: Suma 134 infectats durant tota la pandèmia. Casos actius per PCR+ en els últims 14 dies són  28,  amb una  incidència acumulada (IA) que passa a ser 162,78 casos per cada 100.000 habitants els 14 últims dies, ja per damunt del País Valencià que és 153  i menor que la IA d'Espanya que és 361.  Les defuncions es mantenen en 15.
  
  - Barx té un total de 16 infectats durant la pandèmia. En els últims 14 dies no ha tingut cap cas, amb la qual cosa la incidència acumulada (IA) és de  0,0 casos per cada 100.000 habitants. 

   - Benifairó té un total de 15 infectats durant la pandèmia. Té 11 casos actius i una incidència acumulada (IA) de 700'19 casos por cada 100.000 habitants els últims 14 dies, superant la IA del País Valencià i la d'Espanya. Cap defunció.

  - Simat  suma 26 casos durant la pandèmia. 8 casos actius que donen una incidència acumulada (IA) de 240 casos per cada 100.000 habitants els darrers 14 dies, o siga per damunt de la IA valenciana i menor que l'espanyola. 1 defunció.

  Departament Sanitari de Gandia 

 

Les xifres de Conselleria després de sos dies ens informen del mateix de dimarts: un total de 1534 casos totals amb 258 casos actius i la incidència acumulada (IA) és de 145  per 100.000 habitants els darrers 14 dies per davall de la valenciana i espanyola, però hi ha hagut un augment al doble IA.

Les darrers dades de l'Àrea de Salut de Gandia són de dimecres, ahir dia 28 d'octubre, i ens confirmen 10 nous positius PCR. No es varen produir ahir nous brots de contagis, però si que hi ha un augment de caos i pacients ingressats en l' hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia, que avui té 24 ingressos, 21 en planta i 3 en UCI.