L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.479
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.923

dijous, 8 d’octubre del 2020

L'oratge que es preveu a partir d'vui i per al pont: probabilitat de pluges intenses el diumenge

 
Per a avui dijous s'espera un dia semblant a ahir però amb menors temperatures, mentre el canvi començarà a partir de demà divendres amb l'arribada d'un sistema frontal des del nord-oest peninsular que aportarà precipitacions a Galícia amb afecció a la resta del Cantàbric al final del dia per l'entrada de vents de component nord. En la zona del Mediterrani cels poc nuvolosos o amb núvols alts.

A partir del dissabte ens afectarà una nova massa d'aire fred i  tindrem un ambient bastant fresc durant uns dies.  Dissabte el vent de nord continuarà produint precipitacions febles al Cantàbric i Pirineus i s'aniran intensificant a Catalunya. En la nostra zona es poden donar pluges les últimes hores del dissabte.
 
 

L'entrada d'aire fred en altura produirà el diumenge una situació d'inestabilitat al Mediterrani, i si l'aire fred arriba a aïllar-se en altura pot donar lloc a la formació d'una DANA. La combinació de l'aire fred amb l'aigua calenta de la Mar Mediterrània i el vent, pot iniciar un episodi de pluges molt intenses a les Illes i  la costa mediterània entre el diumenge i el dilluns, festivitat del Pilar.
 


Encara és prompte per a poder confirmar-ho amb seguretat, però si que és segur una baixada de temperatures el diumenge.