L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 1 d’octubre del 2020

Segon dia sense variacions en les dades de la Covid-19 a Tavernes, la Valldigna i el Departament de Gandia

 

Per segon dia consecutiu tenim les mateixes dades en el web de la Conselleria de Sanitat amb l'únic canvi que vénen referides al dia 29 de setembre inclós, però sense cap variació. Una setmana més caldrà esperar a demà divendres, quan l'actualització habitualment recull major nombre de dades i en especial les referides a la primera part de la setmana.

Segons aqueixes dades:

- Tavernes té un total acumulat de 98 casos d'infecció, i ara mateix serien 17+PCR les persones infectades i per tant en quarantena.

- Simat té 17 persones contagiades des del principi de la pandèmia i ara té 3 persones infectades PCR+14 dies de quarantena. 
 
- Barx segueix amb 14 infectats totals des de l'inici de la pandèmia i 5 casos PCR+14 dies de quarantena.

- Benifairó continua invariable, sense cap contagi.  

 
La situació al Departament Sanitari de Gandia
 
 
A la comarca sembla ser que hi ha treva en les infeccions Covid-19, i talment com ahir, les dades són bones: l'Àrea de Salut de Gandia registrava 15 nous positius detectats per proves PCR, en el dia d'ahir. Aquestes dades encara no estan comptabilitzades en les xifres de Conselleria.
 
Salut Pública va confirmar ahir la realització d'unes 300 proves PCR, amb només la quinzena de resultat positiu. Hi ha un petit increment respecte el dimarts i dilluns, però està per davall de la mitjana diària de les darreres setmanes quan era sobre 20 cntagiats. Ara mateix, sumant aquests 15, tenim vora 1.100 casos de Covid-19 des què es va acabar l'estat d'alarma.
 
L'Hospital Francesc de Borja de Gandia no presenta canvis respecte a la jornada anterior: continuen 5 persones afectades  ingressades en planta.
 
Les autoritats sanitàries tornar a repetir que les bones dades dels últims dies no són cap excusa per oblidar les normes sanitàries  i baixar la guàrdia: hem de pensar que d'ací poc tindrem uns dies festius i cal extremar les precaucions sobre tot en l'ordre social.