L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 26 d’octubre del 2020

L'Ajuntament obté una subvenció de 240.206 euros per contractar 25 vallers/es en el programa "Et Formem". Són ja 5 milions els dedicats a tasques de formació i ocupació

 
El govern municipal de l'Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Foment Local que presideix el regidor de Compromís, Josep Llácer, ha gestionat i aconseguit una subvenció de 240.206,40 euros per part de "Labora", el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, amb l'objectiu de dur a terme l’escola taller "Et Formem Espais en Verd III".

 

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha valorat positivament “que Tavernes torne a comptar amb la subvenció per a desenvolupar l’escola taller Et Formem en la seua tercera fase. No podem oblidar que és una gran font d’aprenentatge per a l’alumnat i els facilita la inserció laboral gràcies a la formació especialitzada i l’experiència professional que assoleixen amb treballs que milloren l’aspecte del municipi”.

 

Amb aquesta nova subvenció, són més de 5 milions els que porta dedicat el govern municipal de Compromís a través de la Regidoria de Foment per a programes i tallers d'ocupació des de la passada legislatura, uns números que segons el regidor responsable, Josep Llácer, "mai cap govern municipal havia aconseguit tantes ajudes per a lluitar contra la desocupació".

Aquest nou programa es desenvoluparà en la seua fase tercera i serà la continuació i complement a "Et Formem Espais en Verd I i II"  a través de tallers especialitzats de jardineria i d’acabats rígids i urbanització dins del sector de la construcció.

 

 


El programa mixt, formació i pràctica de treball, impulsat per "Labora" permetrà al consistori valler la contractació durant sis mesos de 25 persones, 20 alumnes i 5 persones d'equip directiu (el director, 2 professors, un per cada especialitat -jardineria i  pintura- , un docent de compensatòria i un auxiliar administratiu).  La finalitat és facilitar l’ocupabilitat de majors d’edat aturats, que tinguen dificultats per a la inserció laboral o que siguen pertanyents a col·lectius vulnerables o en situació de desocupació de llarga durada.

 


L'alumne desocupat rep en aquest programa una formació certificada i un contracte de treball remunerat  alhora que el seu treball ajuda a millorar l’entorn de la localitat mitjançant faenes de manteniment, obres i serveis d’interés general per a la població.


Per a participar en les escoles taller Et Formem cal fer constar l’interés en la demanda a través del web de Labora, concretament en l’apartat Autoentrevista, tal com s’indica en el següent vídeo:

 

 
 
NOTA: Les fotografies són d'actuacions de les fases I i II del  programa "Et Formem"