L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dissabte, 10 d’octubre del 2020

Hem superat la xifra de 4'8 milions de lectures de les notícies del blog


Amb tot l'enrenou de la Diada del 9 d'Octubre, i tanta publicació d'actes anàvem un poc despistat i, sincerament,  se'ns havia passat: ja hem superat els 4'8 milions de lectures de les noticies que publiquem al nostre blog.

Com veieu seguim en la tasca d'informar de tot allò que afecta a la realitat diària de Tavernes quan a cultura, esports, costums, història i informació de les gestions i realitzacions de l'Ajuntament. I com no, com venim fent des de fa molts de mesos, informació diària i detallada de les dades de la Covid-19, de Tavernes, de la Valldigna, de la comarca i del País Valencià.  

El dia 18 de maig del 2019, arribarem a 4 milions i avui ja sobrepassem amb escreix els 4'8 milions, o siga una mitjana sobre les 1.900 lectures diàries de les noticies publicades només en el blog. I tot això és possible gràcies a vosaltres, lectors i lectores, que dia a dia ens seguiu i ens encoratgeu amb la vostra lectura a continuar una tasca, que fem un grup de gent,  cadascú en el seu camp, de manera desinteressada.

Gràcies a tots i a totes.