L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimarts, 13 d’octubre del 2020

L'IES La Valldigna efectua canvis organitzatius i redistribució d'espais per garantir la seguretat en temps de la Covid.

 

L'IES Valldigna fa 44 anys que desenvolupa l’ensenyament a la nostra comarca i enguany, amb la situació de pandèmia que vivim, ho fa des de la responsabilitat i amb la voluntat de garantir la  total i absoluta implicació dels docents i la comunitat educativa en les mesures de seguretat.

No cal ni dir que l'alumnat de l'IES La Valldigna compta amb tots els recursos i ferramentes per desenvolupar les seues capacitats acàmiques i aptituds professionals. A més a més, com a servei públic, ho fa amb la millor formació personal basada amb valors com la crítica, la  solidaritat,  la  diversitat,  l’empatia,  la comunicació,  la interacció i la cooperació.
 
 
No obstant, el centre recorda que "aquest curs 2020-2021 es presenta amb un repte transitori, però molt important pel futur de tothom. La situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 requereix, més que mai, de la nostra responsabilitat amb els actes més quotidians i de comportament dins del centre" assenyala el centre en el seu comunicat.
 
 
Aquesta circumstància ha obligat a canvis organitzatius i redistribució d'espais físics per tal de mantindre les distàncies de seguretat,  a dotar totes les aules amb recursos tecnògics i seguir estrictament el Pla de Contingè̀ncia segons normativa. Com indica el protocol, tamb s’ha habilitat una aula COVID.
 
El centre, situat en un emplaçament privilegiat i amb bones dimensions, disposa de tres entrades diferenciades, cosa que ha permé́s que tot lalumnat puga entrar des del primer dia del curs a les 8 del mat i evitar les entrades esglaonades, ja que hi accedeixen repartits per les tres portes.
 
 
 
Lalumnat roman als punts d’encontre, segons nivell, fins que el recull el professorat i lacompanya a les aules. A més a més, els horaris s’han organitzat per tal que l’alumnat mantinga grups de convìncia estable en la major part de la jornada lectiva. Així s'han habilitat els dos patis per grups: l'un per a FPB i 4t d’ESO i laltre, sectoritzat, per a 1r, 2n, 3r d’ESO i Batxillerat.

LIES la Valldigna tamb compta amb servei d’autobús per a lalumnat de les poblacions de Benifairó i Simat de la Valldigna i ha adaptat lhorari per larribada puntual de tot lalumnat.

Remés