L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 22 d’octubre del 2020

Sanitat confirma un brot escolar a Benifairó amb 9 afectats, mentre el web oficial de la Conselleria ofereix a la Valldigna i la Safor les mateixes dades d'ahir


La Conselleria de Sanitat no ha modificat cap xifra d'ahir en l'actualització de dades corresponent al dia d'avui. Com es costum i habitual, les dades es publiquen amb 2 dies de retard i en aquest cas concret ens confirma les dades del passat dia 20, dimarts, que ja hi són incloses.  
 
Per tant les dades que ahir dimecres vam publicar  són valides al dia d'avui, per ser les mateixes. 
 
El que si ha confirmat avui la Conselleria de Sanitat és el nou brot de Benifairó que, tal com ja vam informar ahir, aquest s'ha produït en  l'àmbit educatiu quan fins ara els brots detectats a l'Àrea de Salut de Gandia d'origen entorn social i familiar
 
Benifairó només té un centre public, el CEIP Jaume II el Just, i segons les dades de Sanitat en el seu últim informe, el brot afecta almenys a 9 persones. De fet, el brot només afecta a l'aula de sisé de primària i sempre segons aquesta informació seria l'única afectada del centre escolar de primària, que té tots els alumnes i la professora en quarantena.
 
Cal esperar que aquestes noves infeccions siguen incloses en l'actualització de demà divendres.
 
Departament de Gandia
 
 
El mateix cas ens trobem quan parlem de les dades del Departament de Gandia. Sanitat ha publicat avui en el seu web les mateixes dades que ja vam fer públiques ahir.  

Com a novetat comarcal, direm que les autoritats sanitàries han confirmat també 18 nous positius detectats ahir dimecres per proves PCR al departament sanitari de Gandia, i que suposem seran inclosos demà en les dades oficials. 
 
Quan als ingressos hospitalaris, ahir dimecres es va donar una nova entrada a l'hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia, que até a 10 persones, de les quals una està en la UCI.