L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dissabte, 10 d’octubre del 2020

L’Agrupament Escolta L’Ombria ha guanyat el "Premi als Mèrits Pedagògics 2020" del Moviment Escolta de València.



L’Agrupament Escolta L’Ombria ha guanyat el "Premi als Mèrits Pedagògics 2020" organitzat pel Moviment Escolta de València. El concurs Mèrits Pedagògics s'organitza cada any per  l'associació amb l'objectiu de donar importància al treball pedagògic dins dels agrupaments escoltes i per a promocionar els valors educatius que aquests representen.

En aquesta edició, l'Agrupament Escolta L’Ombria ha guanyat, per segon any consecutiu, el primer premi amb el treball que dóna lloc al projecte realitzat durant el 2019 – 2020 i que s’anomenava “UN ÚNIC MÓN”, on es treballava com a eix transversal una societat on tothom té cabuda i cap col·lectiu està exclòs.
 
 
 
El projecte està ambientat en un món on no totes les persones són acceptades i queden fora, existint col·lectius que sofreixen diferents tipus de discriminació. En cada activitat individual s’ha atés les característiques, circumstàncies, dificultats i reptes de cadascun d’aquests col·lectius i què podem fer nosaltres per ajudar-los a entrar al nostre món.  En paraules del propi agrupament: "Va ser seleccionat com a projecte anual perquè ens permet visualitzar i atendre un gran número de problemàtiques actuals del nostre planeta, especialment de caràcter social."
 
Aquest és un concurs on pot participar qualsevol agrupament de la província de València que pertany al MEV (Moviment Escolta de València) i té com a objectiu principal el fet d'incentivar el desenvolupament d’activitats i projectes educatius que asseguren una qualitat pedagògica dins dels agrupaments escoltes de l’associació.

L'Agrupament Escolta l'Ombria assegura que seguirà treballant per a transmetre els valors escoltes, l’educació en la natura, el desenvolupament personal i fer d’aquest món un lloc millor dia rere dia, per a la qual cosa no anaven a parar per deixar de treballar a fer un escoltisme cada dia més fort, crític i participatiu.
 
Remés