L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 9 d’octubre del 2020

Recital de Gem a la Plaça Rafael Chirbés dins dels actes del "9 d'Octubre"

 

La cantautora de Benigànim Gemma Vaño, que actua amb el nom artístic de Gem ens va oferir ahir en la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes un concert amb un recull de les cançons que té editades en els seus disc, i que va servir també com a presentació del darrer "Satèl·lits", en el mercat de fa uns mesos.  

 



La cantautora pop-folk, a més de l'esmentat "Satèl·lits", té publicats els àlbums “Seré del viento" i  “Dent de lleó” i la seu veu dolça i plena de matisos musicals i les seus cançons són la base dels concerts, que de vegades ofereixen amb un regust americà, potser per l'ús de les guitarres elèctriques.


 Gem en les seues cançons ens endinsa dins de temes universals com l'amor, els desitjos, els refugis personals, les pròpies emocions... a partir d'unes composicions serenes i corprenedores on no es defugen temàtiques més actuals com la utilització de les xarxes socials, tant en la vessant positiva com negativa, sense obviar la crítica social, de vegades dura, altres irònica, i on no es deixa de costat la lluita per la igualtat i el respecte a la diversitat.


Gem  és una realitat avui dia en el panorama musical valencià, una nova veu que encara no és massa coneguda, malgrat els tres discos al carrer, però que amb tota seguretat donarà moments feliços a la música d'autor en valencià, tal com ahir es va poder comprovar en el concert.