L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

divendres, 16 d’octubre del 2020

Tavernes suma 3 infectats i Simat 1 en la darrera actualització de la Covid-19. El Departament de Gandia suma eL'actualització d'avui, 16 d'octubre, de la Conselleria de Sanitat, ens dóna 3 infectats més per a Tavernes i 1 infectat més per a Simat. Les altres dues localitats de la Valldigna no tenen cap variació. Són dades referides i actualitzades fins el dimecres inclós. 

Aquestes són:

 - Tavernes: Augmenta 3 casos i suma un total de 108 infectats durant la pandèmia. Els casos actius per PCR+ en els últims 14 dies són 5, la qual cosa ens indica que altres 5 persones s'han curat de la infecció. Tenim 15 defuncions en total.

 La incidència acumulada (IA) és de 29'07 casos per cada 100.000 habitants els 14 últims dies, quasi la meitat del nostre departament sanitari i molt per davall del País Valencià i d'Espanya.  .

 - Barx no té variacions respecte als darrers dies: total de 16 infectats durant la pandèmia. En els últims 14 dies no ha tingut cap cas, amb la qual cosa la incidència acumulada (IA) és de  0,0 casos per cada 100.000 habitants.  La localitat no ha registrat cap defunció

  - Benifairó està també sense variacions respecte a dies anteriors. Té sumades 4 infeccions totals des del principi de la pandèmia. Ara mateix té una  incidència acumulada (IA) de  254,61 casos por cada 100.000 habitants els últims 14 dies.

  - Simat: Augmenta 1 infecció i en suma 19 totals durant la pandèmia i 1 defunció en el municipi.  Ara mateix té una incidència acumulada (IA) de 60'08  casos per cada 100.000 habitants els darrers 14 dies, o siga una xifra un poc per damunt del Departament de Gandia.


La situació al Departament Sanitari de Gandia 
 

 

El Departament Sanitari de Gandia presenta des de la darrera actualització un increment de 29 infeccions de la Covid-19. Ara mateix els casos totals durant la pandèmia és de 1.297 infeccions, amb un total de 91 persones actives PCR+14 dies. El total de defuncions en la comarca és de 35. 
 
La incidència acumulada en la comarca és de 51'19 casos per 100.000 habitants els darrers 14 dies.

Ens mantenim prou estables i això es pot comprovar que, en aquest cas, han coincidit els casos de persones curades amb les infectades: 29. La darrer noticia que tenim respecte a l'Hospital Comarcal  Francesc de Borja són 7 pacients ingressats: 6 en planta i 1 en la UCI.