L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 17 d’octubre del 2020

La Regidoria d’Igualtat instal·la tres bústies morades on el jovent valler pot assenyalar el masclisme


La Regidoria d'Igualtat, dirigida per Noèlia Alberola, de Compromís, ha engegat el projecte de conscienciació entre la joventut vallera "Fica el masclisme dins la bústia" amb l'objectiu de complementar les accions dutes a terme en matèria de prevenció i sensibilització en favor de la igualtat real en la nostra societat. 

La Instal·lació de tres bústies morades  (foto superior) a l’IES Jaume II el Just, l’IES la Valldigna i l'edifici del Braç Treballador cerca com a finalitat arreplegar de forma anònima les inquietuds, preocupacions, consells o dubtes que plantegen els i les nostres jóvens, tant en matèria sexual, masclisme com en actituds quotidianes que fomenten la desigualtat.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha destacat que “les bústies complementen els programes educatius de conscienciació IRENE i Noves Masculinitats, els quals estrenem enguany. A més, estem formant el professorat dels dos instituts en prevenció i detecció, a banda de dotar-los d’eines de conscienciació contra el masclisme. Com a municipi membre des de l'inici de la Xarxa de Municipis contra la Violència de Gènere, som partidaris d’incorporar nous tallers i valorar el treball en tots els camps per a eradicar les desigualtats”.

 

La regidora d'Igualtat Noe Alberola (esquerra) amb la directora de l'IES Jaume II el Just i regidora d'Educació, Anna Bellver


Les
bústies seran obertes regularment pels coordinadors d'Igualtat de cada centre, els quals treballaran de forma conjunta amb els tècnics d'Igualtat de l'Ajuntament per a resoldre els dubtes registrats a les bústies i donar solució a les qüestions que plantege l'alumnat.

La Regidoria d'Igualtat fa una aposta seriosa per fomentar les actuacions de sensibilització i conscienciació que ajuden a evitar qualsevol tipus de desigualtat en els centres educatius vallers i dotar de més eines la població per a aconseguir-ho.Tavernes per la Igualtat” compta amb diversos programes que es duen a terme durant tot l’any en els centres educatius, als quals s’afig esta nova eina que dona suport als tallers de formació que es desenvolupen per als jóvens" ha recordat la regidora Noèlia Alberola.