L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

dimecres, 28 d’octubre del 2020

L’escola taller "Et Formem" treballa en el manteniment de jardineres i zones forestals


L’alumnat de l’escola taller ‘Et Formem Espais en verd II’ continua millorant l’entorn de Tavernes alhora que acumula nous coneixements i experiència professional. Així, els i les alumnes de l’especialitat de jardineria treballen en el manteniment i la millora de les jardineres del nucli urbà valler.
 
 

Concretament, han actuat en les jardineres dels carrers Gabriel Hernández i Església per a ficar noves plantes com ara petúnies rosa, calèndules de color groc i taronja, limònium o cintes, a banda de reposar les dàlies per a millorar l’aspecte dels espais verds i donar més color a les jardineres.
 
 
Així mateix, l’especialitat de forestal del mateix taller està fent faenes de condicionament i neteja en les zones verdes i forestals de l’ermita de Sant Llorenç i el paratge de l’Ullal Gran i de les Penyetes, on també s’han fet regs d’auxili a les plantacions recents per a pal·liar l’escassetat de pluja d’esta tardor.