L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 30 d’octubre del 2020

L'Ajuntament prorroga un mes les activitas previstes en els convenis de clubs i entitats i també la seua justificació


L’Ajuntament de Tavernes, mitjançant un escrit de l’Alcaldia enviat als clubs i entitats locals, els ha informat que es prorroga fins el dia 30 de novembre del 2020 el termini per a la realització d’algunes de les activitats previstes als convenis, així com el termini per a  justificar les despeses corresponents a la realització de les mateixes, fins el 30 de novembre e 2020.

Segons el document que hem pogut conèixer d'un dels clubs afectats (gràcies), l’escrit de l’alcalde Sergi González, recorda l’entrebanc que ha suposat l’estat d’alarma entre març i maig, que va paralitzar les activitats previstes i també que la voluntat municipal, que té informe favorable de la Intervenció, és ampliar el  termini un mes, és a dir, concedir una prorroga  per  a justificar els diners de la subvenció concedida fins el 30  de novembre de 2020.

Segons les clàusules habituals dels convenis firmats amb entitats i clubs valler, la documentació  justificativa  s’ha de presentar fins el 30 d’octubre de 2020 amb documents datats entre l’1 de desembre del 2019 i el 30 d’octubre del 2020.

Sobre les activitats d'enguany, hem de dir que a ningú se li escapa la dificultat que han tingut els clubs i entitats per poder dur a cap les activitats programades contemplades en els convenis firmats, però la justificació de la subvenció és obligatòria per llei.

Si una entitat no pot justificar-la per complet, ha de tornar la quantitat no usada en activitats. És una exigència legal, on cal també esmentar que si no es justifica,  el polític o polítics que aprovaren en plenari i donaren com a vàlida eixa justificació incompleta, poden ser denunciats a fiscalia per malversació de fons públics.