L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 2 d’octubre del 2020

Tavernes suma 5 nous infectats i 1 defunció. Oferim dades de la Valldigna i de la comarca al dia, i referencia a les poblacions més grans.

 

L'actualització avui de les dades Covid-19 de la Conselleria de Sanitat ofereix canvis en les xifres que havien estan les habituals al llarg de la setmana. L'actualització compren fins el 30 de setembre.

-Tavernes: Suma 5 nous infectats, amb la qual cosa en són 103 durant tot el període de pandèmia. Cal lamentar 1 defunció, amb la qual cosa es modifica la xifra que regia des de maig, i passa a ser el total 14.

Actualment tenim 17 casos actius PCR+14 dies de quarantena i com a positiu 5 les persones que han estat donades d'alta de la infecció en aquesta setmana.

- Simat no ofereix cap variació en les seues xifres: té 17 persones contagiades des del principi de la pandèmia, té 3 persones infectades PCR+14 dies de quarantena i 1 defunció en tot el temps de la crisi Covid-19.  
 
- Barx segueix amb els mateixos 14 infectats totals des de l'inici de la pandèmia però dels 5 casos PCR+14 dies de quarantena ha passat a 1, una bona dada que ens indica que 4 persones han estat considerades com a curades.

- Benifairó continua invariable, sense cap contagi. 
 
 
La situació al Departament Sanitari de Gandia 
 
 

Des de la darrer actualització, al Departament Sanitari de Gandia i comarca hi ha hagut un total de 24 nous contagis, i hem passat dels 1.170  de principi de setmana als actuals 1.194.

Actualment hi ha un total de 107 casos PCR+14 dies de quarantena, i han passat a tindre la consideració de curades un total de 35 persones al llarg de la setmana. 

Malauradament hem de sumar 1 defunció més, i per tant el total és de 32 persones les que ens han deixat per afecció de la Covid-19

Situació a les tres grans localitats de la comarca
 
Gandia: 
 
Gandia ha sumat 9 infectats des de la darrer actualització i ara suma 630 infectats des del principi de la pandèmia, amb 49 casos actius PCR+14 de quarantena i 13 persones que han rebut l'alta mèdica des de la darrer actualització. Suma un total de 8 defuncions.
 
Gandia és la localitat de la Safor que més brots ha tingut, un total de 21 brots des que es va aixecar l'estat d'alarma. 
 
 Oliva:
 
Oliva ha sumat 4 nous  infectats i ja en són 143 infectats des del principi de la pandèmia i 13  casos actius PCR+ 14 dies de quarantena, amb 5 persones que han rebut l'alta els darrers dies. Suma un total de 3 defuncions

Per la seua banda la segona ciutat de població de la comarca Oliva, suma un total de 3 brots.
 
Tavernes:
 
En el cas de Tavernes,  tal com hem indicat dalt, tenim 5 casos nous, 103 en total infectats des del principi de la pandèmia i 17 casos actius PCR+14 dies de quarantena, amb 5 persones curades els darrers dies i 14 morts.

Hem tingut 2 brots