L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 24 d’octubre del 2020

Cobrefoc (toc de queda) a partir de la mitjanit i fins a les 6 de la matinada a tot el País Valencià


La Generalitat ha decretat el toc de queda (cobrefoc), mesura que afecta a la mobilitat en tot el nostre territori.

El decret del cobrefoc (toc de queda) es publica avui dissabte i entra en vigor amb caràcter d’urgencia, avui a les 12 de la nit i fins les 6 del matí, amb l’objectiu clar i concret de frenar l’escalada que estem veient en els casos de la Covid-19 en tot el territori valencià.
 
Fa uns minuts que el president Ximo Puig ha fet una declaració institucional en directe a la televisió valenciana “A punt” on ha explicat els detalls.

Així ha confirmat que a les 00:00 de diumenge (aquesta mitjanit) i fins el dia 9 de desembre està totalment prohibit eixir pel carrer entre la mitjanit i les 6 de la matinada. Excepcions són les persones que treballen amb horari nocturn i en les hores indicades, una urgència mèdica o que s’han de desplaçar per atendre persones dependents.

En resum està prohibit:

- Eixir al carrer i transitar entre 00:00 hores i les 6:00 hores, excepte allò indicat d’obligació per treball, urgència mèdica o atenció a persones dependents. 
 
- Les reunions de més de 6 persones, siguen o no familiars, en espais públics i també en espais privats entre persones que no conviuen.  
 
- Els jardins i zones d’oci a l’aire lliure poden estar oberts fins a les 22 hores (10 de la nit)
 
- Vendre alcohol a partir de les 22 hores (10 de la nit) i fins a les 8 del mati, excepte en hostaleria i restauració
 
- En hostaleria i restauració servir en la barra. El consum sempre serà en la taula , i amb un màxim de 6 persones. Aquests establiment tancaran a la mitjanit