L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 5 d’octubre del 2020

L'IES Jaume II el Just millora l'oferta de FP amb el nou cicle formatiu "Desenvolupament d'Aplicacions WEB"

Tavernes ha ampliat la seua oferta de cursos d'FP en aquest curs amb un nou cicle formatiu de grau superior, l’anomenat “DAW: Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web”, iniciat en l'institut Jaume II «el Just», amb un nombre de 24 places cent per cent presencial. 

La Conselleria d'Educació ha implantat un conjunt de nous cursos dins del Pla de Modernització de l’FP valenciana, per al qual s'ha assignat la quantitat de 37 milions d'euros per a enguany. A través d'una FP renovada, es vol donar una nova oferta educativa basada en les necessitats que tenen les empreses, modernitzant molts dels cursos, i en ells té cabut tota la formació que es relaciona o té la seua base en la informàtica.

La directora del centre Anna Bellver confirmava que aquest ha estat l'esperit que va moure els darrers anys a sol·licitar a la Conselleria d'Educació aquest nou cicle en el centre valler, una petició recolzada per tonta la Comunitat Educativa. 

L'inici en el present curs del nou cicle “DAW: Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web” incrementa i modernitza l’oferta educativa, i beneficia l'alumnat i al sector professional de la comarca. L'objectiu principal és formar professionals capaços de desenvolupar aplicacions multiplataforma en diferents entorns, amb una doble finalitat: donar resposta a les empreses de la zona que demanen aquests perfils i millorar l’empleabilitat dels  alumnes del centre.

 

L’IES Jaume II el Just compta d’un departament  d’Informàtica sòlid, implicat en la millora del teixit empresarial de la zona i ben estructurat i amb una plantilla de professorat amb experiència i molta il·lusió per dur endavant el projecte. A més a més, sumarà l’experiència que han adquirit amb el desplegament de projectes d’Innovació Educativa als cicles o la participació en projectes de la DGTIC, com LliureX o Centres Intel·ligents. 

També hi  ha experiència en aquest camp, ja que s’ha estat formant els últims anys tant en Aplicacions Web, com en Ciberseguretat i Big Data, que son les tendències més rellevants hui en dia al mercat.