L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 19 d’octubre del 2020

El PP una vegada més contra Tavernes. Una vegada més i ja en van....

El senador Mulet en la visita a les nostres platges per conéixer els danys, amb regidors de Compromís.

El  PP una vegada més contra Tavernes. I on més mal fa, a Madrid, on de nou ha actuat en contra dels interessos de Tavernes i d'altres poblacions valencianes. Una més que sumar a l'anul·lació del projecte de millora i canalització del Riu Vaca, o la supressió en el Pla Nacional del transformador del Golfo, que havia de donar electricitat a la platja o del vot en contra de les esmenes de Compromís que exigien millores en el litoral valencià, entre el qual hi ha les platges de Tavernes.
 
La darrera vegada d'ara, quan no ha acceptat esmenes del senador Carles Mulet, de Compromís,  per afegir propostes de millora a una moció del PP al Senat que demanava una estratègia de protecció de la costa de Castelló i València.  El senador Mulet, de Compromís, els demanava incloure els trams afectats de la Marina i la Safor que el PP no havia contemplat.
 
   

Compromís volia incloure un fons per a actuacions urgents, per afrontar els problemes del litoral valencià amb estudis de dinàmica litoral, defensa i propostes de millora a les platges. I plans específics per a la costa afectada pels recents temporals, cas de Tavernes i platges de la Safor, o iniciar projectes experimentals,  com les malles geotèxtils en el fons de la mar que fixen l'arena i detenen la força de les ones, arreplegant la demanda de Compromís per Tavernes i que Mulet ja ha presentat en el Senat.

Cal recordar que Compromís ja va presentar en 2017 (govern de Rajoy) sol·licituds d’actuacions en la costa rebutjades pel PP i ara reclamen les mateixes al govern Sánchez, com també van rebutjar quan eren govern les esmenes de Compromís als Pressupostos de l'Estat per a les actuacions urgents previstes en els estudis del Cedex en la costa valenciana.

 

 

El PP a Madrid no ho ha volgut assumir les esmenes de Compromís tot i que són un complement i evident millora a la seua proposta, que quedava curta quan a la protecció del litoral valencià i on s'oblidaven de Tavernes, la Safor i les dues Marines. 
 
La portaveu del PP de Tavernes explicarà tot això en el facebook o callarà, com han fet durant 20 anys? Perquè demanar solucions és cosa que en 20 anys el PP valler no havia fet mai, només ara, els darrers 2 anys i després de perdre el govern a Madrid i governar el PSOE i Sánchez se'n recordem els populars vallers de les nostres platges.

 
Perquè una vegada més, i s'ha demostrat, els seus "jefes" ni coneixen ni saben dels problemes de Tavernes i la Safor. Cap resposta/iniciativa a Madrid dels dirigents del PP als problemes de Tavernes. Fa uns mesos els partits vallers van consensuar implicar els seus dirigents en la recerca de solucions a les nostres platges. ¿S'ha preocupat la portaveu popular de Tavernes d'explicar-los als seus senadors i diputats que passa a les nostres platges?  La resposta sembla ser que no.
 
Fer demagògia en el seu perfil personal de facebook és lliure, pot fer la que vulga i que li aplaudesquen els palmeros. Malauradament els fets del seu partit no l'acompanyen: Cap implicació dels seus "jefes" a Madrid. I en van... quantes en van ja en contra de Tavernes?.