L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 3 d’octubre del 2020

El programa "Jove Oportunitat" (Joop) orienta a joves per projectar-se un futur professional realista i motivador

 


La regidoria de Serveis Socials que dirigeix la regidora Noe Alberola, de Compromís, du a cap per tercer any consecutiu el programa "Jove Oportunitat (Joop)", un programa d'orientació a joves en l'aspecte personal i professional amb un treball transversal que implica també altres regidories, entre les quals hi ha la regidoria d'Educació i la regidoria de Joventut.

 

 
L'alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyats dels regidors implicats (Noe Alberola per Serveis Socials, Anna Bellver d'Educació i Miquel Tur, de Joventut) han visitat en la Casa de la Cultura els alumnes que hi participen en aquest programa JOOP (JOve OPortunitat), tots ells entre els 16 i els 21 anys.
 
La Regidoria de Serveis Socials, seguint el camí de les dues passades edicions, concreta també aquest tercer programa en un "curs" on el contingut primordial és l'orientació personal i professional dels/de les joves participants, amb l'objectiu de la construcció d'un projecte global de vida.
 

L'Orientació Personal utilitza tècniques de coaching actitudinal, grupal i individual, inclusivament relacions amb el seu entorn (família, parella…). La seua durada total és sobre els quatre mesos de dilluns a divendres, i es complementa amb sessions individuals periòdiques de trobada entre el/la alumne/a i el seu coach.
 
 El programa "Jove Oportunitat" lluita contra el fracàs escolar i l’abandó educatiu prematur a través de l’orientació i la motivació. L'objectiu és que els jóvens siguen capaços de projectar un futur professional realista i motivador, i abordar amb més possibilitats d’èxit una millora en la formació.