L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dimarts, 27 d’octubre del 2020

La cosa empitjora: 17 infeccions a Tavernes, 5 a Simat i 2 a Benifairó, mentre creixen en 143 casos els positius del Departament de Gandia

 


No són gens bones les dades que ens arribem avui després de l'actualització de la Conselleria de Sanitat, amb xifres que ja comptabilitzen les dades fins el diumenge, dia 25. Hi ha un increment de casos, excepte Barx, en les poblacions de la Valldigna: 
 
Tavernes suma 17 infectats més 
Simat en suma 5 més
Benifairó suma 2 infeccions més.
 
 La Conselleria no ha notificat en els dies anteriors cap brot que puga justificar els 17 de Tavernes i els 5 de Simat. Cal pensar que és la suma de casos aïllats, però haurem d'esperar a les dades generals del País Valencià de la vesprada per vore si ens donen més informació.
 
Detallem les dades, població per població:

- Tavernes: Suma un total de 134 infectats durant tota la pandèmia, ja comptant els 17 casos de l'actualització. Casos actius per PCR+ en els últims 14 dies són  28,  això vol dir 1 persona curada i una  incidència acumulada (IA) que passa a ser 162,78 casos per cada 100.000 habitants els 14 últims dies, ja per damunt del País Valencià que és 153  i menor que la IA d'Espanya que és 361.  Les defuncions es mantenen en 15.
 

  - Barx té un total de 16 infectats durant la pandèmia. En els últims 14 dies no ha tingut cap cas, amb la qual cosa la incidència acumulada (IA) és de  0,0 casos per cada 100.000 habitants. 

   - Benifairó té un total de 15 infectats en la pandèmia, ja sumant els d'avui. Té ara 11 casos actius, la qual cosa  indica que 2 persones estan curades, però eixos casos actius ens donen una incidència acumulada (IA) de 700'19 casos por cada 100.000 habitants els últims 14 dies, superant la IA del País Valencià i la d'Espanya. Cap defunció.

  - Simat  suma ara mateix 26 totals durant la pandèmia, ja inclosos els 5 casos d'avui. Les dades indiquen que 2 persones han estat curades, però els 8 casos actius donen una incidència acumulada (IA) de 240 casos per cada 100.000 habitants els darrers 14 dies, o siga per damunt de la IA valenciana i menor que l'espanyola. 1 defunció.

 

 Departament Sanitari de Gandia 

 

Les xifres de Conselleria ens informen d'un total de 1534 casos totals el dia d'avui, la qual cosa indica 143 casos des de la darrera actualització. Les persones actives han passat de 140 a 258 la qual cosa ens indica que 25 persones s'han curat en el departament sanitari però ara amb eixos 258 casos actius la incidència acumulada (IA) és de 145  per 100.000 habitants els darrers 14 dies per davall de la valenciana i espanyola, però hi ha hagut un augment al doble IA.

Les darrers noticies d'avui ens parlen d'un creixement de contagis i també d'ingressos en el hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia. Ahir es registraven 21 nous contagis per prova PCR (encara no sumats a les dades anteriors) i també des del dilluns s'han produït entrades en planta de l'hospital. A hore d'ara s'atenen a 21 persones, 18 en planta i 3 en UCI.