L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dissabte, 31 d’octubre del 2020

El Cementeri Municipal disposa de les mesures per efectuar les visites amb total seguretat.


El Cementeri Municipal de Tavernes està preparat i amb totes les mesures de prevenció implantades des d'ahir per poder rebre de forma segura els milers de visitants vallers que durant la festivitat de Tots Sants s'acosten el recinte per fer una visita i recordatori dels familiars difunts.

 

 El primer que troba el visitant en arribar al recinte és l'organització amb itineri per l'entrada, amb un tancat que dirigeix les passes fins a la porta principal. Després l'eixida s'efectua per un itinerari que duu a una porta lateral del recinte. Ahir mateix, i vist que l'accés al recinte es feia de forma escalonada no va haver que aplicar estrictament la limitació d'aforament encara que a la porta hi havia un empleat municipal.

L'Ajuntament, com ha assenyalat l'alcalde Sergi González, entre els recursos que ha  disposat per a garantir la seguretat dels veïns i veïns hi ha un reforç del personal de vigilància i informació, s'han distribuït cartells en el recinte, a més del que ja hem comentat d'establir itineraris d'entrada i eixida i abastir-lo de productes de desinfecció.

  Normes generals

Horari d'obertura del cementeri:

 Dissabte 31: de 8.00h a 23.00h.

 Diumenge 1: de 8.00h a 21.00h.

 - S'estableix un control d’accessos per a evitar que es supere l’aforament màxim permés.

 - Els ornaments florals es portaran ja fets des de casa per a evitar aglomeracions.

- És obligatori l’ús de la mascareta, respectar la distància de seguretat d’1,5 metres i utilitzar els gels hidroalcohòlics.