L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 7 d’octubre del 2020

Avui acaben els treballs d'instal·lació de la nova gespa artificial del Camp de Futbol


La instal·lació de la nova gespa artificial acaba avui dimecres, quan s'acompleix un mes des que començaren les obres, el passat mes de setembre. Ahir dimarts continuaven els treballs de remat d'obres que està previst finalitzen al llarg del dia d'avui, i que permetrà els clubs locals seguir en un terreny de joc completament nou les tasques d'entrenament i preparació de la temporada.
 
 
 
Els treballs d'ahir servien per escampar l'última capa de cautxú en el terreny de joc. Cal indicar que són quatre les capes que s'han dipositat damunt la nova gespa, primer capes d'arena de silici i després de cautxú, de manera alterna. Ahir es podia observar com la maquinària deixava caure el cautxú, mentre una altra l'escampava de manera uniforme per damunt la gespa.
 
 
 
També ja s'havien instal·lat les zones dedicades a cada equip, totalment coberta i amb 10 seients en les banquetes per als jugadors i cos tècnic, i també s'estaven instal·lant les porteries. 
 

 

La UE Tavernes i demés equips locals podran, per tant, gaudir d'una nova gespa artificial en la temporada oficial 2020-21 que s'inicia el pròxim dia 18, encara que la UE Tavernes de preferent juga  fora el primer partit, contra el Rafelcofer, i per tant el primer partit oficial en el Camp Municipal ja seria en la segona jornada i contra el Benidorm.