L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 11 d’octubre del 2018

Us agradaria aprendre a fer boixet? Doncs, ara és mà!




L'Associació de Boixeteres de Tavernes impartirà a partir d'avui dijous un taller d'aquesta tècnica textil molt tradicional en el nostre municipi i que estava en declivi però torna a alçar el vol gràcies a la gran tasca de l'associació.

Una mostra del treball realitzat el vàrem poder observar en la passada Fira de Sant Jaume, quan l'associació va muntar una parada i va realitzar treballs a la vista de tot el públic, que va apreciar la qualitat de l'obra realitzada.

El local de la Cambra Agrària de Tavernes, situat a la plaça Major, és el lloc que acull a partir d'avui a les 5 de la vesprada el taller de boixet.  Si hi vas, podràs conéixer més sobre la tècnica del boixet, a més de ser una bona forma de gaudir i relaxar-te en bona companyia.