L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 16 d’octubre del 2018

Obres de millora i accessibilitat en la Travessera de Sant Benet fins al carrer Calvari



Les obres de millora de l’accessibilitat del carrer Travessera de Sant Benet continuen la seua execució. Com podeu vore en les fotografies, ja han començat les corresponents al tram d’unió entre Sant Benet i Calvari, enfront de la placeta del Tio Julio.

Aquestes obres de la Travessera de Sant Beneta continuaran després en les obres de millora del Corralat, el carreró que uneix el Carrer Sant Benet i Calvari. També en el carrer Calvari es preveu l’adequació de 135 metres lineals de vorera per tal de facilitar el pas de vianants, alhora que s’habilitaran passos de vianants accessibles en els encreuaments.

Les obres les executa  l’empresa vallera Grau Pascual SA, amb una durada total de sis mesos i suposen una inversió de 133.000 euros.


Cal indicar que les obres a executar per eliminar l’escala que hi havia en el tram entre el carrer Barranc i carrer Sant Benet, estan ja pràcticament acabades a falta només de col·locar les baranes. Les antigues escales existents han estat substituïdes per una rampa accessible que ocupa la major part del carrer i una escala lateral amb graons.

L’objectiu d’aquestes obres, segons va indicar el govern de Compromís en el inici, és adequar les voreres i els carrers per a un millor trànsit de vianants i eliminar les barreres arquitectòniques per aconseguir uns carrers més segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals.