L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 17 d’octubre del 2018

L’Ajuntament renova la pintura vial del terme municipal. Els treballs s'han iniciat per la platja



Josep Llácer, regidor de Foment Local, visita els treballs que executen els participants del programa de foment de l’ocupació juvenil EMPUJU. La durada del contracte és d'un any.

 L'Ajuntament dura a cap durant un any treballs en la via pública per fer resplendir de nou la senyalització horitzontal del terme municipal. Fa uns dies que s'han iniciat els treballs de renovació i manteniment de la senyalització horitzontal dels vials de la ciutat, tant del poble com de la platja. 

Una actuació promoguda pel govern de Compromís que permetrà tornar a pintar de manera gradual els senyals de la via pública dels carrers i les avingudes de Tavernes amb pintura antilliscant i reflectant tot amb l'objectiu de millorar la visibilitat de la senyalització per a augmentar la seguretat dels ciutadans, tant en la faceta de vianants com de conductor




El govern de Compromís ha obtingut 319.000 euros per al programa de garantia juvenil per a joves EMPUJU que té com a objectiu el foment de l’ocupació de la gent jove de Tavernes. Un grup de joves contractats per l'Ajuntament es dedicaran a la repintada dels senyals vials del terme, seguint les directrius de seguretat de la Policia Local de Tavernes. L’equip està dirigit i assessorat pel departament d’activitats tècniques del municipi, així com pels membres de la Brigada Municipal de Tavernes.

Ahir de matí, el regidor d’Urbanisme i de Foment, Josep Llàcer, va acompanyar els operaris del consistori en les primeres actuacions a la zona de la Goleta de la platja, on ha pogut conèixer de primera mà els treballs que ara s’estan duent a terme. 




Millorar la seguretat i formar i donar experiència als joves

El regidor de Compromís ha assenyalat que amb aquesta iniciativa “es millora la seguretat viària de la nostra ciutat, alhora que oferim formació i experiència als joves que participen en els distints programes de foment de l’ocupació de l'EMPUJU a Tavernes”.



Josep Llácer ha remarcat com a senya d'identitat del govern de Compromís "conjuminar l’oferta d’oportunitats laborals i la formació per als nostres veïns amb la millora dels espais del nostre municipi. Els distints tallers d’obres que s'han desenvolupat durant els últims anys, de jardineria, o este de pintura vial, reverteixen en millores que gaudim tots els vallers, són exemples de la manera de gestionar de Compromís". 


Per a fer front els treballs de renovació de la pintura vial, l’Ajuntament a més de la despesa en el material ha invertit 8.000 euros en l’adquisició d’una màquina de pintura vial professional que permet traçar les línies de la senyalització horitzontal gràcies als controls electrònics de pressió, l’automatització en el subministrament de la pintura, i les guies d’aplicació. 



Al mateix temps que s'aplica la pintura, s'escampa per damunt una especie de polsim que aconsegueix quan tot el conjunt estiga sec que la pintura refracte la llum per la nit i es millore la visibilitat.

La màquina de nova adquisició permet un estalvi a les arques municipals i, a més a més, poder repassar la pintura en aquells llocs de més transit on cal més actuacions.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem a què ve i què vol dir eixe comentari. ¿Criticar per criticar i posar dubtes perquè sí? Si no és així vaja la nostra disculpa i per a la seua informació (i la de tots els lectors/es):

És la tercera vegada que Compromís pinta tots els senyals des del 2012. Sí, tres vegades, i les expliquem.

Recordem que a novembre del 2014 i a febrer del 2016 es va una pintada general de tots els senyals del poble i de la platja amb una inversió de 125.000 euros. En l'enllaç ho pot comprovar:

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2014/11/lajuntament-de-tavernes-inicia-la.html

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2016/02/aquest-mati-ha-comencat-la-pintura-de.html

Recordem que la proposta de pintar els senyals del poble i platja havia estat en el plenari al principi del 2015, i no es va pintar perquè el PP i PSOE, d'una forma o altra i amb martingales per evitar el quorum necessari, no donaren el seu suport. Bon folló es va armar en el plenari. I Compromis va haver d'esperar al 2016, amb majoria absoluta, per a pintar.

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2015/03/loposicio-impedeix-que-tavernes-pinte.html