L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 25 d’octubre del 2018

Avui divendres presentació del llibre "¿Quién querría vivir en un mundo sin magia?"


Avui divendres 26 d'octubre la Biblioteca Pública Municipal acollirà la presentació del llibre "¿Quién querría vivir en un mundo sin magia?" a les 20.00 hores, una obra dels escriptors Antonio Miñana Menor i Salvador Isnardo Fayos. Es tracta d'un obra literària creada des de la llibertat i presentada en un format modern en què es fusionen tres elements: frases, imatges i contes, relats i poesia.

Les frases han estat utilitzades des de l'antiguitat per les més sàvies persones, per a fer-nos arribar amb poques paraules la seua experiència, el seu saber; bons hàbits o consells.

Els contes i els relats, han sigut i seguiran sent, una altra manera de transmetre amb senzillesa i humilitat un valuós missatge.

La imatge  és un complement ideal que potencia la nostra imaginació. Ens ha acompanyat des de temps remots, fins a convertir-se en el present, en un element fonamental per a percebre l'essència  instantània  de cada realitat

Per a amenitzar la presentació del llibre tindrem l'actuació de Laura Gregori amb el violí i de Salvador Isnardo amb la guitarra. Us convidem a descobrir esta nova obra literària plena de sorpreses. Us imagineu un món sense màgia ni fantasia?