L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 d’octubre del 2018

Les millores amb canvi de la solera del Camp de Futbol avancen a bon ritme.



Les obres del canvi de solera de l'entrada i zones adjacents del Camp Municipal continua avançant, i des de fa uns dies es treballa en la zona de l'entrada principal, on les màquines ja han executat la tasca d'arrancar la solera vella, totalment clavillada i en mal estat.


Hi havia el temor que en arrancar aquest pis, les estructures de davall (canonades d'aigua, llum i clavegueram) no presentaren un estat favorable, però la realitat ha estat bastant positiva i no ha passat com davant de la tribuna,quan es van haver de refer conduccions, sobre tot de clavegueram.

El govern de Compromís va aprovar canviar la solera del Camp d’Esports perquè estava molt deteriorada pel pas del temps i també havia influït en el seu mal estat els molts anys sense actuacions de millora dels anteriors governs.




Les obres tenen com a objectiu eliminar els desperfectes del pis, homogeneïtzar la superfície, i suprimir els desnivells, afecten el paviment de l’entrada i el perímetre del camp per la banda oest, darrere de les instal·lacions ubicades en la zona de la graderia, ja realitzades. L'execució del projecte suposa una inversió de 25.000 euros i l'ha executat una empresa local.

Cal dir que mentre duren les obres, l'entrada al recinte dels espectadors a les competcions de futbol es fa a través de les portes d'entrada del carrer Violant d'Hongria.