L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 27 d’octubre del 2018

L'oratge impedeix celebrar el 25 aniversari de "Metall i So"



"Se n'ha anat tot a la merda, i alguns estem vius de miracle. S'ha acabat el 25 aniversari i les il·lusions de molts dies organitzant-ho tot. Poc a celebrar, només que tots estem vius i sans".

Hem llegit amb tristesa la nota que publica en el seu mur de facebook el grup valler "Metall i So". Fa uns dies, ací mateix, anunciàvem una gran festa de celebració del 25 aniversari, amb la participació d'una gran colla de grups musicals amics, que s'unien a la festa dels 25 anys del grup.

Avui mateix es canviava el lloc de celebració, de la plaça de l'escriptor Rafael Chirbes al pavelló multiusos, perquè l'oratge no pintava gens bé.

Ja sabeu que hem tingut sobre les 7 de la vesprada una tromba d'aigua, acompanyada de forts vents i llamps. I ací en teniu el resultat: tot el muntatge per terra i la festa del 25 aniversari impossible de celebrar. 

El més important és que esteu sans i estalvis. I ara cal recuperar les il·lusions, arrancar de nou i mirar endavant i pensar de nou amb la celebració!!! Sabeu que teniu el recolzament de tots. Ànims.