L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 8 d’octubre del 2018

La Associació de Veïns participa en la manifestació reivindicativa del corredor mediterrani-cantàbric.


Sobre les 50.000 persones segons els organitzadores participaren ahir en la marxa pel corredor cantàbric-mediterrani que estava encapçalada per la Confederació d'Associacions Veïnals i Consumidors de la Comunitat Valenciana (Cave-Cova), convocant de la manifestació. Entre els entitats afiliades participants estava  l’Associació de Veïns La Valldigna, al costat d’altres 200 organitzacions i sindicats.

Autoritats com l'alcalde de València, Joan Ribó, i el president de les Corts, Enric Morera, han participat en una marxa iniciada en l'Estació del Nord i que ha omplert el recorregut fins a la Porta de la Mar. En la Plaça Amèrica el  president de Cave-Cova Juan Antonio Caballero, ha insistit que ni Aragó ni la Comunitat Valenciana són "més que ningú", però "tampoc menys que ningú". 


Des de l’Associació de Veïns vallera s’indica que els  milers de persones que hi han acudit a la manifestació ho han fet per reivindicar unes actuacions i inversions justes, com a manera de fomentar la cohesió social i la igualtat d'oportunitats entre tots els territoris.