L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 20 d’octubre del 2018

L'alcalde participa en unes jornades sobre administració local a Benavites



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va participar ahir en les "II Jornades sobre l’Administració Local" celebrades a la localitat valenciana de Benavites.

L'alcalde va participar en una taula redona al voltant de la imatge de les administracions, en la qual va pronunciar una conferència titulada “El turisme de festivals com a potenciador de la imatge local”, a través de la qual va explicar l’experiència de Tavernes en la promoció i organització de festivals.


Jordi Joan va assenyalar l’efecte positiu dels festivals, tant en el pla econòmic com turístic, cultural i de dinamització, i afirmava que la ciutat ha notat els últims anys la potenciació que ha donat el govern municipal de Compromís en l’arribada d’aquests esdeveniments per a tots els públics i gustos, amb la qual cosa Tavernes s’ha erigit com a referència en la celebració de festivals.

És el segon any consecutiu que  Benavites acull les Jornades sobre Administració Local amb conferències i taules rodones sobre diversos aspectes de l'administració local.