L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 5 d’octubre del 2018

UNA PISCINA AMB GARANTIES: FINAL i tercera part: El sol radiant que ve




Una vegada aprovada la liquidació, encara queda molta faena a fer. El primer és la redacció del projecte d’acabament de la piscina (això ja s'està fent), aprovar el projecte i després habilitar els diners per a executar les obres. Com en alguna ocasió ja s’ha dit, el projecte del 2007 no servirà en la totalitat perquè hi haurà unitats d’obra que s’hauran d’adaptar a la normativa actual.

El següent pas serà licitar-les, fer l’adjudicació de les obres i l’execució. Una vegada acabades les obres i rebuda la piscina, s’haurà de traure a concurs el nou contracte d'explotació del servei de la piscina coberta, encara que la idea per avançar temps és licitar l'explotació al mateix temps que s'executen les obres d'acabament. 

Com veieu un procés llarg, que pot ser d’alguns anys, anant tot bé i sense cap impediment. Tot per obtindre una piscina coberta per al poble, amb totes les garanties i millor serveis.

Tot això si Metroval Acqua SL accepta la liquidació presentada per l’Ajuntament i aprovada en plenari, perquè si està en desacord i agafa el camí d'interposar un recurs judicial contra eixa liquidació i fins que fallen els jutges....  pot ser quatre o cinc anys més de tràmits judicials.