L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 18 d’octubre del 2018

Comunicat de l'Ajuntament de Tavernes davant la situació d'alerta per fortes pluges



Comunicat oficial - Actualitzat a les 14:20 hores

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha decidit suspendre l’activitat en tots els centres educatius, instal·lacions esportives municipals, la biblioteca municipal, centre de convivència de menors, i qualsevol altre centre públic, des d’ara fins a nou avís.

️Les previsions meteorològiques apunten a un agreujament de la situació per a esta vesprada i fins demà de matí. Donada esta situació, l’Ajuntament de Tavernes ha celebrat una reunió de coordinació amb tots els equips i responsables de serveis implicats en la resposta a les emergències per a establir les mesures escaients davant el risc de pluges abundants. 

Recordem que en casos de preemergència per fortes pluges, cal evitar els desplaçament innecessaris.

Recomanem seguir els canals d'informació oficials de l’Ajuntament per tal d'estar al corrent de les últimes novetats.