L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 12 d’octubre del 2018

Demà podràs saber com era la vida en un campament neandertal



Demà teniu l'oportunitat de gaudir i veure com era un campament neandertal i com era la vida en la Cova del Bolomor fa 250.000 anys. Podreu descobrir la història de la mà d'una representació teatral i amb diferents activitats didàctiques dins del mateix jaciment.

Aquesta experiència única es podrà gaudir els dies 13 d'octubre, 17 de novembre i 8 de desembre a la Cova del Bolomor, amb dos representacions diàries, la primera en valencià (19.30h) i la segona en castellà (21.00h).

El preu de l'entrada és de 10 euros i les reserves s'hauran d'efectuar al telèfon 645 977 022 o al correu electrònic visitas@bolomor.com. A més, podeu trobar tota la informació necessària a l'Oficina de Turisme de Tavernes de la Valldigna.