L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 20 d’octubre del 2018

Tavernes acomiada a la fallera major 2018, Begoña Bononad




Tavernes va acomiadar ahir a la seua fallera major, Begoña Bononad i Bo, en un acte ben emotiu celebrat en el saló de plenaris i en el qual va participar el consistori de Tavernes, presidit per l’alcalde Jordi Joan, falleres majors i presidents de les sis comissions falleres local i amics i amigues del món faller. L’acte va estar presentat pel faller del Passeig, Òscar Ciscar.


La fallera major Begoña Bononad, acompanyada de la Cort d’Honor que l’ha acompanyada durant un any en tots els acte fallers, acabava ahir el seu regnat, un any després de que fóra exaltada com a màxima representant de les falles valleres. Es dóna la circumstància que també Begoña tanca un cicle d’anys després que per a les falles del 2019, Tavernes no disposarà de fallera major en no haver-se presentat cap candidata per ostentar aquesta distinció.

La fallera major va entrar en el saló acompanyada per l’alcalde i president nat de la Junta Local Fallera, Jordi Joan, que li posava la banda indicativa que recordarà a partir d’ara que ha estat la màxima representant fallera de la nostra ciutat, i que podrà lluir en cadascun dels actes fallers on participe a partir d’ara. 
 

L’alcalde va lloar la tasca i la personalitat de Begoña en un breu parlament on venia a dir que ha estat un privilegi per al municipi i els ciutadans haver estar representats per una fallera major tan entregada com Begoña Bononad. Indicava també que sempre havia estat a l'alçada de les circumstàncies i que tots hem gaudit amb tu un any magnífic, per això en nom de tot Tavernes li donava l’enhorabona i les gràcies. 
 
Jordi Joan va recordar que les falles són el moviment associatiu més important de Tavernes i com a tal mereix tindre una fallera major però també una fallera major infantil, i que no hi havia cap dubte que l’Ajuntament recolzarà perquè siga possible. 
 
 
Begoña Bononad va tindre paraules emocionades a les amigues que han estat la seua cort d’honor, a tot el món faller per l’ajuda i el recolzament, i va recordar moment d’un any viscut molt intensament, amb moments que sempre recordaria.

També, coincidint amb l’alcalde, va fer una crida a totes les comissions per tornar a fer possible que la figura de fallera major torne a ser protagonista en les falles valleres.