L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 21 d’octubre del 2018

Bernardo Jareño, campió d'Europa de duatló en la modalitat per edat 60-64 anys



L'atleta de Tavernes, Bernardo Jareño, s’ha proclamat campió d’Europa de Duatló en el campionat celebrat ahir a Santa Eulària des Rius (Eivissa) en la modalitat per edat grup 60-64 anys.  El campionat estava organitzat per la Federació Espanyola de Triatló.

El valler, que corre amb el patrocini del club Embalpack Levante, es va proclamar fa uns mesos el cinqué del Món de la seua categoria AG (Age Group) en el campionat del Món "Fyn ITU Multisport World" que es va celebrar a la ciutad d'Odense (Dinamarca) el passat juliol.
Un moment de la prova de ciclisme
També va aconseguir el 8é lloc a Soria en el campionat europeu i es va proclamar campió d'España de duatló de mitjana distància en la categoria de 60 a 64 anys, en el campionat celebrat a Oriola (Alacant).

El duatló és un esport individual i de resistència, que reuneix dues disciplines esportives: atletisme i ciclisme. Té una variant, el duatló de muntanya, realitzada en camins no asfaltats i amb una BTT.