L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 13 d’octubre del 2018

Demà diumenge hi ha visita guiada i tallers didàctics a la Cova del Bolomor


La Cova del Bolomor obri les seues portes durant els pròxims mesos amb diferents visites guiades i tallers didàctics en el jaciment organitzats per l'Ajuntament, el Patronat de Turisme i el Museu de Prehistòria de la Diputació de València. La primera activitat tindrà lloc demà diumenge.

L'activitat, a més de les visites guiades, consta d'una demostració d'indústria lítica, caça i foc. Les expedicions començaran a les 11.00 hores en el pàrquing de la Cova del Bolomor, des d'on s'anirà caminant fins el jaciment (distància de 700 metres). El preu de l'entrada general és de 4 euros i de 1'50 euros per als xiquets menors de 6 anys.

És recomanable portar calçat còmode i aigua. Les places són limitades a 100 persones, per això és convenient fer la reserva (Tèl. 645 977 022 o visitas@bolomor.com). Podeu trobar més informació a l'Oficina de Turisme de Tavernes de la Valldigna (96 288 52 64).