L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 17 d’octubre del 2018

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Bon senyal si hi ha critiques: s'executen obres i inversions.


 
Parlàvem del canvi de solera del camp de futbol, i dels problemes imprevistos sorgits en el clavegueram. Una cosa semblant ja va passar quan les obres de la plaça del “Moro”, a la platja.  Es va canviar tot el projecte perquè fa anys van construir la plaça damunt d’una antiga bassa de reg i el terreny cedia. Imprevistos que endarrereixen les obres.

Sempre hi ha qui aprofita els imprevistos i canvi en l’execució d’uns obra, encara que estiga justificat, per escarotar-se i criticar:  que si els canvis creen molèsties als veïns, que si s’acaba més tard del previst,  etc i etc.  Això sí, mai no expliquen i/o informen dels imprevistos sorgits. A vore si els veïns, si no saben la realitat del fets es creuen el que ells diuen.

Obres que s'executen en Travessera de Sant Benet, Calvari i Corralot


Lamentable i deplorable que es faça política dels problemes d'execució de les obres municipals, quan dels imprevistos ningú no és culpable, abans que explicar les coses als veïns. I més lamentable que ho faça el partit del qual encara els vallers paguem la seua mala gestió: no d'unes simples obres, com canviar el pis en el futbol, sinó en les megaobres com l'aparcament amb destrossa afegida del passeig,  l'avinguda de la platja sense col·lector que funcione o... la megapiscina, amb 8 anys sense poder gastar!!! I això si que ha costat milions i milions d'euros, mal de caps i endarreriments!!!

Les obres es fan si hi ha diners. I si s'executen ara, en el 2018, és gràcies al bon resultat del pressupost del 2017 i el sanejament de la Hisenda Municipal. Cal saber que les obres porten uns procediments administratius (aprovació definitiva de pressupostos, habilitació de partida de diners, projecte, aprovar-lo, adjudicar-lo...) i són els que són. Massa vegades no s'executen en el temps quan es vol.

Millores en voreres quan a  llur accessibilitat


Les critiques, tant a la babalà del PP, fan la impressió de que desconeixen el funcionament i el procés dels expedients, des què es planifiquen les obres fins que l’empresa adjudicatària les inicia i acaba. Per cert, ells no han aprovat cap de les obres municipals contemplades en  els pressupostos del 2018 i que ara s’executen.

Critiquen...  perquè s'inverteix en obres per al poble

La seua crítica implica bons senyals i sensacions: Compromís executa obres, s'esta invertint en el poble. Al final, allò que val és que de les critiques "passa" la gent i només veu que les obres i les inversions per millorar Tavernes es queden.


Dos obres de les obres criticades amb endarreriment per problemes aliens a les pròpies obres
I és per alegrar-se quan pensem que les critiques encara duraran uns mesos perquè Compromís ha contemplat 1’4 milions en obres dins del pressupost 2018. Moltes estan ja en fase d’execució i si es fan no són perquè les recolzaren: Ni ells ni cap partit van recolzar el pressupost 2018 i les obres que hi havia. 

Millores en carrers i voreres per facilitar el pas de les persones


I com se sol dir: Val més fer coses, encara que es tarde un poc més, que no fer-ne cap. I s'executen ara gràcies a que l'Ajuntament ha vist la llum després que el govern de Compromís continue amb les solucions als desficacis de les herències que deixaren: un deute de 18 milions, el pagar aparcament del passeig, gestionar l'acabament de la  piscina coberta, fer el manteniment de les instal·lacions esportives que ells no feren. i fins i tot pagar als funcionaris els seus endarreriments d'anys. I etc, etc i etc....  

Compromís seguirà treballant per Tavernes i executant les obres programades. I estarem contents de vore inversions al poble.  Mentre ells faran l'únic que saben: criticar i criticar les obres. Després d'haver estat vora 8 anys sense haver aportat res en benefici de Tavernes, almenys que s'entretinguen criticant. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

No tienen verguenza, dejaron el Ayuntamienro arruinado i aun van dando lecciones. Piensan que estamos ciegos.