L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 30 d’octubre del 2018

Comencen les obres de millora de la vorera del carrer Calvari


 
L’adequació de 135 metres de la vorera del carrer Calvari des de l’encreuament amb el carrer Travessera de Sant Benet s’han iniciat. Com podeu veure a les fotografies, la part de vorera esta completament alçada i ja s’hi aprecien algunes de les millores que duen aparellades, com és canvi de les canonades de les aigües potables.


La millora de la vorera del carrer Calvari facilitarà el pas de vianants alhora que s’habilitaran passos de vianants accessibles en els encreuaments. És una obra que està inclosa dins del projecte general denominat “Millora de l’accessibilitat dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet” i està executada per l’empresa local Grau Pascual amb una inversió municipal de 133.000 euros.


Les obres d’aquest projecte es van iniciar fa uns mesos i actualment esta pràcticament acabades les corresponents a la Travessera del Carrer Sant Benet, on nomes falta col·locar la barana en el tram entre el carrer Barranc i carrer Sant Benet i alguns detalls entre Sant Benet i Calvari, on ja es pot vore tota la nova pavimentació.

Nova pavimentació entre el carrer Sant Benet i Calvari

Tot el projecte té un objectiu concret: adequar les voreres i els carrers a un millor trànsit de vianants i eliminar les barreres arquitectòniques per aconseguir uns carrers més segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona faena del Ayuntament de Compromis, que mira per tot el poble. I poc a poc fa lo que el pp no va fer res en Molts anys.