L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 25 d’octubre del 2018

L’Ajuntament reposa els tendals del mercat municipal




L’Ajuntament va efectuar ahir els treballs de reposició del sistema d’ombreig de la lluerna de l’edifici del Mercat Municipal. En concret, les actuacions que s’han fet han substituït les estructures metàl·liques de subjecció, els tendals (lones extensibles) que proporcionen l’ombra i els motors d’elevació i recollida dels tendals amb control remot. Els treballs els ha executat l'empresa local "Toldos Toni".

Els treballs han estat duts a cap amb l'ajuda d'una grua de grans dimensions que elevava els tendals i l'estructura sobre la qual s'enrotllen, mentre els operaris procedien a la substitució dels vells, que estaven completament desfets pels temporals.
El govern de Compromís ha invertit en aquesta substitució més de 20.000 euros que ha va obtindre d'una subvenció de la Diputació de València per tal de reparar els danys ocasionats pels temporals de pluja del desembre del 2016 i principis d'any del 2017. En aquella ocasió el fort temporal de pluja i vent va arrancar arbres en diversos punts del terme, va fer desaparéixer la Goleta i en el cas dels  tendals els va fer malbé i va esgarrar les lones.
 

al saber que els tendals estan ubicats al sostre del mercat, per damunt de les lluernes que donen llum al recinte, i quan ve el bon temps un sistema de motors a distancia fa que s'escampen per damunt però separats de la lluerna, per tal de donar ombra i evitar l'efecte hivernacle.