L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dissabte, 6 d’octubre del 2018

Recordeu: Demà celebrem el VI Dia Internacional de la Traducció a la ValldignaTal com vam avançar ja fa dies, demà diumenge celebrem la VI edició del Dia Internacional de la Traducció a la Valldigna amb diferents actes a la Casa de la Cultura de Tavernes. 

L'acte s'inicia a partir de les 12.00h dins d'una jornada que enguany du com a lema "Negres i blanques", i que girarà al voltant de les obres de poetesses estadounidenques dels segles XIX i XX. 

Durant el transcurs de l'acte tindrà lloc també la tradicional lectura col·lectiva de poemes traduïts al valencià conduïda per l'escriptora i traductora vallera Encarna Sant-Celoni i Verger, en la què poden participar tots els assistents.

Per tancar la commemoració del Dia Internacional de la Traducció, la Regidoria de Cultura ha apostat per la música i l’actuació del grup L'Ajunt de la Bóta, que amb els seus ritmes de blues i jazz en clau femenina farà gaudir a tot el públic present.