L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 5 d’octubre del 2018

La nova aula de 2-3 anys del CEIP Divina Aurora inicia la seua activitat



El govern de Compromís a través de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes ha habilitat una nova aula per a alumnes de 2 a 3 anys en el CEIP Divina Aurora.

L’actuació s’ha dut a terme amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació aquest estiu per poder acollir els alumnes amb aquest nou curs. Aquesta setmana s’ha iniciat l’activitat amb l’arribada dels menuts que han estrenat les instal·lacions, que han estat equipades tenint en compte les necessitats de l’edat i de les activitats previstes.



La nova aula té un accés independent i banys contigus a les instal·lacions. També s’ha creat una zona diferenciada en el pati per a l’esbarjo dels menuts. L’aula, a més, ha estat dissenyada assegurant unes condicions de lluminositat òptimes i finestres baixes per a permetre la visió dels menuts. A més, el perímetre ha estat concebut amb panells de fusta colorits per a oferir un ambient agradable. 

Una aposta ferma per l’educació pública 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha destacat una inversió “que referma la nostra aposta per l’educació pública, i per la millora de l’oferta de places, especialment en la franja de 2 a 3 anys. Hem d’agrair la implicació del centre en general, i de la seua directora Isabel Manclús en especial, per a dur a terme la millora, i per la dinamització del barri que des de l’educació estem duent a terme”. 



La regidora d’Educació, Bea Ferreres, s’ha mostrat molt satisfeta amb els resultat, i ha ressaltat el compromís de l’Ajuntament per a ampliar l’oferta gratuïta i pública d’escolarització del tram d’edat de 2 a 3 anys. “Un dels objectius del govern de Compromís era donar resposta a la demanda de la ciutadania per a oferir places públiques i gratuïtes, i la construcció d'aquesta aula referma el nostre interès i voluntat.”.

El govern de Compromís suma una inversió total de 55.000 euros de recursos propis: 43.000 euros invertits en la construcció de l’aula i 12.000 euros invertits en els treballs previs. Per al curs 2018-2019 Tavernes disposa de 76 places públiques i gratuïtes per al tram d’edat de 2 a 3 anys.