L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 26 d’octubre del 2018

El sindic de Compromís, Fran Ferri, demana ajudes per a Tavernes en la sessió de les Corts Valencianes d'ahir


El sindic de Compromís Fran Ferri en la sessió de control d'ahir al president Ximo Puig a les Corts Valencianes recordava l'episodi patir per Tavernes el passat dissabte, al temps que remarcava la petició d'ajudes per pal·liar els danys produïts i  demanava saber quines s'ha plantejat el Consell Valencià prendre al respecte.

Ferre va aprofitar així mateix per recordar que cal canvis en les polítiques pel canvi climàtic i cal també un canvi en el finançament del País Valencià, un tracte just des del govern de l'Estat, perquè només amb mitjans es poden atendre les necessitats dels valencians i valencianes.


 
.