L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 5 d’octubre del 2018

Les obres d'accessibilitat de la Travessera de Sant Benet avancen a bon ritme




L’Ajuntament executa les obres de millora de l’accessibilitat dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet i tal com es pot vore en les fotografies de final de la setmana passada avança a bon ritme.

Les obres que du a cap l’empresa vallera Grau Pascual SA tindran una durada de sis mesos i suposen una inversió de 170.000 euros.

Aspecte de la rampa
Les obres que havien d’executar l’eliminació de l’escala que hi ha en el carrer Travessera Sant Benet, entre el carrer Barranc i el Sant Benet, estan ja pràcticament acabades.Les escales existents han estat substituïdes, com es veu a les fotografies, per una rampa accessible que ocupa la major part del carrer i una escala lateral amb graons.

Escala lateral amb graonss

El govern de Compromís ha contemplat unes actuacions en els carrers abans indicats amb l’objectiu d’adequar les voreres i els carrers per a vianants i també eliminar les barreres arquitectòniques per aconseguir uns carrers més segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals.

Dues imatges ja històriques: Dalt, l'escala anterior i davall l'inici de les obres.

El projecte contempla l’eliminació dels graons dels carrers Travessera de Sant Benet i Corralot, amb la substitució per rampes accessibles per a facilitar el pas a persones amb diversitat funcional. En el carrer Calvari es preveu l’adequació de 135 metres lineals de vorera per tal de facilitar el pas de vianants. També s’habilitaran passos de vianants accessibles en els encreuaments.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Despres de tants anys esperant,un deu al Ayuntament