L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dissabte, 27 d’octubre del 2018

Se suspén la cursa de cavalls anunciada per a demà diumenge


L'Associació d'Amics del Cavall de la Valldigna havia anunciat la celebració per a demà diumenge, dia 28, de  la "7a Cursa de cavalls a la platja de Tavernes". Davant la previsió meteorològica, la cursa queda ajornada per al proper diumenge, 4 de novembre.

Eixe dia 4 a  partir de les 12.30 hores sobre l'arena de la zona Padur els assistents podran gaudir de la unió de la bellesa dels cavalls i l'entorn amb l'espectacularitat i la velocitat de la cursa. Les inscripcions es faran eixe mateix dia,  al mateix lloc de la prova,  de 09.30 hores a 11.30 hores. L'AACV ha programat també un esmorzar per agafar forces abans de l'inici de les curses.