L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dimecres, 31 d’octubre del 2018

El Cementeni Municipal disposa d'horaris especials aquests diesLa Regidoria de Serveis Públics ha disposat uns horaris especials en aquesta setmana per tal de fer més fàcils les tasques de neteja i arranjament dels nínxols.  S’iniciaren ahir dimarts ja s’ha iniciat aquest horari especial, amb la porta oberta del cementeri fins a les 9 de la nit. Avui dimecres, dia 31, l’horari especial serà continuat de 8 a 12 de la nit.

El dijous 1 de novembre, Festivitat de Tots Sants, l’horari especial del cementeri municipal de Tavernes serà també continuat de 8 del matí a 9 de la nit i el divendres 2 de novembre, Dia d’Ànimes, l’horari especial d’obertura del cementeri serà des de les 8 del matí fins a les 6:30 de la vesprada. Aquest mateix dia de divendres, a les 10 del mati, se celebrarà la missa dels Sants Difunts en el mateix cementeri.L’Ajuntament recorda als veïns que el dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, no es permetrà l’entrada de flors al cementeri, llevat que estiguen arreglades en la jardinera.

Un any més el Grup Escolta Valldigna col·labora en aquests dies assenyalats amb els veïns de Tavernes. Totes aquelles persones que es troben amb dificultats per a arreglar els nínxols dels seus difunts poden acudir als membres del Grup Escolta Valldigna que els ajudarà en les tasques de dipositar les flors a les làpides, pujar dalt l’escala, entre altres.