L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 18 d’octubre del 2018

L'Ajuntament informa sobre la gota freda prevista per avui i demà

foto de Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.


L'Ajuntament informa que amb motiu de l'episodi de pluges intenses que es preveu a partir de demà al nostre territori, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana i AEMET han establert la preemergència per pluja nivell TARONJA a la província de València per al dijous 18 i el divendres 19, sense descartar la possibilitat que les fortes precipitacions s'allarguen fins el cap de setmana.

 Durant aquests dies cal extremar les precaucions i seguir les indicacions dels cossos de seguretat. A continuació us deixem unes pautes a tindre en compte mentre continue activa la preemergència nivell taronja:

➡️ Evitar desplaçaments innecessaris.
➡️ No creuar mai un riu o una zona inundada.
➡️ Telefonar al 112 en cas d'emergència.
➡️ Retirar els vehicles que es troben aparcats en zones inundables.  Seguir els avisos meteorològics dels canals oficials, com són el 112 Comunitat Valenciana i els del propi Ajuntament, des d'on informaran de qualsevol canvi en la situació meteorològica.


 El mapa adjunt dalt sobre les preemergències al territori valencià correspon a la situació per a avui dijous, dia 18.