L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 31 d’octubre del 2018

Travessia i Pernocta a la serra de Quatretonda organitzada pel Grup de Muntanya Valldigna



El Grup Muntanya Valldigna va organitzar el passat cap de setmana la Travessia i Pernocta de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada a la localitat de Quatretonda. L’activitat està enquadrada dins del calendari d’activitats de la FEMECV i ha congregat a diferents Club de Muntanya valencians.

L’activitat va començar dissabte, dia 27, amb una marxa per muntanya des de el Refugi de la Bastida, Pla de Corrals, Pinet i per la Cava de la Falaguera tornada al Refugi de la Bastida on els muntanyenc van pernoctar, amb una distancia de 17.5 km.

Les activitats de la vesprada es desenvoluparan al voltant de la projecció de diversos audio visuals.

El diumenge dia 28, els participants van recórrer la ruta que discorre íntegrament per dins Paratge Natural Municipal de la Serra de Quatretonda, amb 12.km.




L’activitat va guardonar el Club del CEM Corresendes de Xeresa, amb una major participació en aquesta activitats i altres al llarg de l’any.

La resta de guardons van quedar per:

Veterana Femenina: Natividad Juan Garcia, FEMECV.
Veterà Masculí: Jesús Moreno Rubio, del Centre Excursionista de Ròtova.
Jove Femenina: Selena Priario Bach, FEMECV.
Jove Masculí: Vicent Olmero Serrano, GMV.

L’acte va finalitzar amb el parlament dels representats del GMV Xavier Català i Verdú,  que va agrair la col·laboració de totes les entitats i va significar el compromís del GMValldigna amb la Federació per continuar organitzant activitats federatives, tant en Quatretonda com en la Valldigna.

Antonio González Davo, Vicepresident en funcions de la FEMECV, va destacar com era d’important aquests tipus d’activitats i el suport que es dóna des de la Federació, remarcant que la valenciana és la primera federació espanyola en afiliats.